Dominika Cibulková opäť na turnaji!

Na dvorcoch TK Slávia Agrofert Bratislava sa 7.decembra 2019 už po tretí krát uskutoční charitatívny tenisový turnaj ProAm Challenge by Adifex. Amatérskym tenistom, ktorí majú počas roka možnosť sledovať našich reprezentantov iba z hľadiska či zpred televíznych obrazoviek, sa v tento deň vyskytne výnimočná príležitosť zahrať si po ich boku či na opačejnej strane kurtu.

Turnaja tradične nabitého známymi menami sa tento rok zúčastní hneď niekoľko tenistov či tenistiek s premiérovou účasťou. Jednou z nich je aj naša z najúspešnejších športovkýň Dominika Cibulková. Dominika síce zo súťažného diania absentuje už niekoľko mesiacov, no jej povestná energia sa nikam nevytratila.

Venuje sa mladým talentom vo svojej akadémii, pripravuje vydanie autobiografickej knihy a zúčastňuje sa rôznych podujatí na podporu športu na Slovensku.

Tí, ktorí by radi počuli jej známe Pome! opäť na kurte, budú mať možnosť už čoskoro počaš spomínaného štvorhrového turnaja. Dominika tak spolu s ďaľšími hráčkami a hráčmi svojou účasťou podporí deti z Nadácie detského kardiocentra, keďže výťažok z podujatia už tradične poputuje na dobrú vec.

Pre viac informácií o turnaji a prihláškach navštívte stránku www.tomorrowagency.sk alebo píšte na info@tomorrowagency.sk.

Video pozvanka na ProAm Challenge by Adifex 2019:

Foto -zdroj: Dominika Cibulkova / Instagram